Etixx apotheek

Verbeter uw sportieve prestaties met de Etixx sportvoeding die online te bestellen is bij uw vertrouwde apotheek. Apotheek Sollie heeft een assortiment supplementen en vitaminen speciaal gericht op de topsporter en recreatieve sporter. Deze werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan de nutritionele behoeftes van sporters en hun activiteiten optimaal te ondersteunen.

Bel direct! +32 3 383 09 17Bekijk ons aanbod!

Waarvoor dienen de Etixx producten van de apotheek?

Etixx ontstond in 2009 om sporters te ondersteunen met wetenschappelijk bewezen effectieve supplementen. De Etixx producten die u vindt bij onze apotheek dienen dus niet om fysiek zichtbare resultaten te verkrijgen. Dat is wel het geval bij vele producten gericht op sporters die doen aan gewichtheffen of fitness. Zo vindt u in ons aanbod Etixx producten als:

Kies voor veilige en effectieve supplementen

Bent u een fervent wielrenner? Wilt u uw voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan kunt u de gewenste Etixx supplementen in enkele klikken online bestellen bij Apotheek Sollie. Alle Etixx producten die u bij de apotheek of elders online gaat bestellen, zijn bovendien conform de nationale dopingwetten en de WADA-regels. Als u kiest voor het online bestellen van Etixx, kiest u trouwens voor supplementen van de beste kwaliteit. Elk supplement van dit merk is dan ook het resultaat van jarenlang ontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en grondige testen.

Bestel nu online

Haal het onderste uit de kan en wacht niet met het online bestellen van uw Etixx supplementen. Maak uw keuze en betaal veilig online. U ontvangt uw supplementen al binnen twee werkdagen. Zo bent u helemaal voorbereid voor uw volgende training. Heeft u nog vragen? We helpen u graag telefonisch verder. Bel +32 3 383 09 17 of vraag het in de apotheek.

Bekijk ook eens

Natuurlijke cosmetica | Vichy producten