Vichy producten

Ontdek alle Vichy producten voor een gezonde huid in het aanbod van Apotheek Sollie. Dit Franse merk staat bekend om zijn uitstekende verzorgingsproducten voor lichaam en gelaat. Daarom vindt u tientallen producten van dit merk in ons aanbod. Ontdek het zelf in de apotheek of online.

Bel direct! +32 3 383 09 17Bekijk ons aanbod!

Vichy producten voor elke man en vrouw

Alle producten van Vichy worden gemaakt met het thermale water uit de bron van het gelijknamige Franse dorpje. Als u kiest voor Vichy, kiest u voor natuurlijke ingrediënten voor een stralende en gezonde huid. Dit past in de filosofie van Vichy, die verzorgingsproducten ontwikkelt voor elke vrouw en man die doeltreffend zijn en ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. Heeft u last van een vermoeide huid? Is uw huid droog of net vettig? Zoekt u een hydraterende dag- of nachtcrème? Zoek dan snel de geschikte Vichy producten in ons aanbod. U vindt er verzorgingsproducten zoals:

Maak uw keuze en bestel uw verzorgingsproducten

Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende producten van Vichy? Dan bestelt u ze gewoon online. Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen thuis geleverd. Online geniet u bovendien van 10% korting op tientallen producten. Ontdek het zelf en bestel nu online. Voor advies of met vragen bent u welkom in de apotheek of bereikt u ons op +32 3 383 09 17.

Bekijk ook eens

Hyaluronzuur kopen | Natuurlijke verzorgingsproducten