Natuurlijke cosmetica

Bestel natuurlijke cosmetica zonder parfum en bewaarmiddelen online bij Apotheek Sollie. Gun uzelf make-up die respect heeft voor uw huid. Bij ons vindt u een uitgebreid gamma make-up voor mensen met een gevoelige huid of acne. Bekijk het assortiment en vindt de perfecte cosmetica voor uw huidtype.

Bel direct! +32 3 383 09 17Bekijk ons aanbod!

Natuurlijk cosmetica voor de gevoelige huid

Cosmetica met natuurlijk ingrediënten is goed voor uw huid en respecteert het milieu. Door te werken met natuurlijke producten zonder parabenen, belanden er minder schadelijke chemicaliën in de natuur. Ook uw huid en lichaam worden bespaard van stoffen die irritaties en andere huidproblemen veroorzaken als u kiest voor natuurlijke cosmetica. Wie snel last heeft van eczeem of een gevoelige huid heeft, kiest dus best voor natuurlijke make-up en verzorgingsproducten. Het merk La Roche-Posay specialiseerde zich in het ontwikkelen van een cosmeticalijn voor mensen met een zeer gevoelige en snel geïrriteerde huid. Hiervoor werkte het merk samen met dermatologen. U vindt in ons aanbod onder andere natuurlijke cosmetica zoals:

Vraag advies of bestel uw make-up meteen online

Wilt u weten welke cosmetica het beste geschikt is voor uw huidtype? Vraag dan raad in de apotheek of bel +32 3 383 09 17. Het is echter ook mogelijk uw make-up meteen online te bestellen en thuis te laten leveren. U ontvangt uw bestelling dan al in twee werkdagen. Vanaf 40 euro is thuislevering bovendien gratis!

Bekijk ook eens

Vichy producten | Hyaluronzuur kopen