Diensten

Apotheek Sollie Zoersel biedt verschillende diensten aan om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

Thuislevering
Ben je niet in de mogelijkheid om het huis te verlaten, waardoor je niet kan langskomen in onze apotheek?
Gratis thuislevering
is mogelijk in de regio Zoersel, Westmalle en Schilde. Buiten deze regio kunnen wij ook verzendingen opsturen, gratis verzending bij een bestelling vanaf 40 euro.

 

Demodagen
Wij voorzien regelmatig demodagen bij ons in de apotheek. Dit gebeurt steeds in samenwerking met een consulente die je graag in de watten legt en je laat kennismaken met producten aangepast aan jouw huidtype.

4 keer per jaar komt een consulente langs van Darphin en van Filorga en zij verwent jou met een gelaatsverzorging met aangepaste producten. Ook T. Leclerc brengt geregeld aangepast make-up advies. 

Dit gaat van persoonlijk advies gedurende een half uur overdag tot een avond vol boeiende informatie. Noteer de volgende data alvast in jullie agenda en wees er snel bij om in te schrijven!

 

                 -DARPHIN :vrijdag 14/06/2019 en 11/10/2019 en 06/12/2019

                 -LIERAC : vrijdag 03/05/2019    groepsessie 10u-12u en 14u-16u

                 -FILORGA :vrijdag 21/06/2019 en 13/12/2019 

                                     

 


 

Gelaatsanalyse
Wij beschikken over een aangename ruimte, ingericht voor individueel gelaatsadvies. Met het toestel "Multi Skin Test Center" bepalen wij voor jou de pH, het vocht- en sebumgehalte van je huid. Op basis van deze resultaten stellen wij een verzorgingsvoorschrift op met aangepaste producten.
Heb je een vraag over jouw huidtype of wil je weten welke verzorging het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag verder.

Magda gelaatsanalyse

 

Medicatiebegeleiding
Moet je verschillende geneesmiddelen tegelijkertijd innemen? Dan kan het handig zijn om een medicatieschema te hebben zodat je perfect weet welk medicijn je wanneer moet innemen. Zo'n schema stellen wij graag voor jou op. Verder controleren wij dan ook altijd jouw medicatie op interacties, dubbelmedicatie, ...
En, als dat nodig is, gaan we in dialoog met jouw behandelende arts.

Wordt de hele wirwar aan medicatie jou té onoverzichtelijk? In dat geval kunnen wij jouw medicatie ook klaarzetten per week in een handige medicatiedoos. Vraag ons gerust naar hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Afbeeldingsresultaat voor medicatiedoos

Telkens je een voorgeschreven geneesmiddel komt afhalen, registreren we dit in jouw farmaceutisch dossier. In dit dossier registreren we ook allergieën, intoleranties en speciale aandachtspunten. Aan de hand van deze gegevens waken wij over mogelijke interacties en/of problemen.

Mits jouw toestemming kan iedere apotheker, waarbij je langsgaat, relevante informatie over jouw geneesmiddelen raadplegen. Dit noemt men het gedeeld farmaceutisch dossier. Ben je bij de apotheek van wacht of ben je op weekend aan zee? Dan hoef je niet al jouw gebruikelijke medicatie uit het hoofd te kennen. Wil je graag jouw toestemming geven? Kom dan even langs bij ons zodat wij dit voor jou kunnen regelen.

Als specialisten van het geneesmiddel staan wij ook in voor het goed gebruik van geneesmiddelen. Puffers en dergelijke, gebruikt bij astma, worden heel vaak op de verkeerde manier gebruikt, dit ten nadele van de behandeling. In een begeleidingsgesprek overlopen wij met jou alle stappen.

 

Verhuur of aankoop van thuiszorgmateriaal (zuurstof, rolstoelen, bedden,...)
Er is heel wat materiaal voor handen die kunnen zorgen voor comfort in de thuiszorg. Daarbij denken wij aan loophulp, bedden en toebehoren, rolstoelen,…

Ook de huur of aankoop van verschillende toestellen is mogelijk bij ons, zoals een aerosoltoestel, afkolftoestel, bloeddrukmeter,…

Bloeddrukmeter

Heeft u graag advies omtrent incontinentiemateriaal? Kom dan even langs voor wat meer informatie en een gratis staal, om het meest geschikte product voor jou te vinden. Wij bieden jou bovendien 25 % korting op al het incontinentiemateriaal.

Is er levering van zuurstof nodig bij jou thuis? Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt geleverd.

Veel van het thuiszorgmateriaal komt ook in aanmerking voor terugbetaling via het ziekenfonds. Wij maken je graag wegwijs!

 

Advies en begeleiding bij orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapie kan je helpen om jouw gezondheid een echte boost te geven. Heb je vragen omtrent voeding, voedingssupplementen of vitaminen en mineralen? Dan vind je bij ons daar zeker een antwoord op.

In de toekomst zal het bovendien mogelijk zijn om een afspraak te maken voor een persoonlijk orthomoleculair consult. Blijf zeker de website, nieuwsbrief en Facebookpagina volgen voor nieuws hierover!

 

Voedingsadvies bij sporten
De juiste vochtbalans behouden, suppletie bij lange duursporten, proteïnen bij krachttraining,… Bij elke soort sport is het van belang om de juiste supplementen te gebruiken. Wij geven je raad voor correct gebruik.

Als officiële partner van Etixx bieden wij een permanente korting van 15% op alle sportsupplementen van Etixx.*

* uitgezonderd promo’s

Afbeeldingsresultaat voor etixx sport

 

Samenstellen van je huisapotheek en/of reisapotheek
Weet je niet goed wat essentieel is om je huisapotheek samen te stellen? Vertrek je op reis en wil je voorzien zijn op enkele typische reiskwaaltjes? Download hier een lijst om je huisapotheek of je reisapotheek samen te stellen.

 

Verzamelen van vervallen of ongebruikte geneesmiddelen
Kijk regelmatig je huisapotheek na of deze geen vervallen en/of ongebruikte geneesmiddelen bevat. Deze geneesmiddelen mag je kosteloos binnenbrengen bij ons, zonder verpakking, bijsluiters of ander papier. Download hier je sorteergids, zodat je de juiste dingen binnenbrengt. Wij zorgen ervoor dat de vervallen geneesmiddelen op een correcte manier worden vernietigd.