Buitenautomaat Bruno

Buitenautomaat Bruno

Ook na sluitingstijd kan je bij apotheek Sollie terecht! Je vindt er onder andere : babyvoeding, condooms, wondzorg materiaal, producten die gebruikt worden bij borstvoeding, anti-luizen middelen, gelaatsverzorging, zonnecrèmes, muggensticks, producten bij neus-,maag-,oog-,oor- , blaas klachten en nog veel meer!

Onze aangeboden producten zijn verdeeld in 28 categorieën. Je selecteert een categorie of gebruikt de zoekfunctie op het scherm om een specifiek product te zoeken. Bruno is verbonden met onze robot, waardoor hij meer dan 300 producten kan aanleveren. Er zijn dus veel meer producten beschikbaar dan zichtbaar in de buitenautomaat. Je volgt de instructies op het scherm. Betalen kan zowel cash of met je betaalkaart.


Is je product niet beschikbaar in de automaat , maar wel op onze webshop ? Koop deze aan in de webshop en wij leggen jouw bestelling klaar voor afhaling in de buitenautomaat. Na het ingeven of scannen van je reservatiecode, ontvang je je product. Dus ook na de openingsuren beschikbaar!