DE ONLINE APP VAN APOTHEEK SOLLIE

DE  ONLINE APP VAN APOTHEEK SOLLIE

 

 

Onze Sollie App 

Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest
 

 

Wat is de farmad online app? 

 
MijnFarmadApotheek is een app, die je gemakkelijk kan installeren op je smartphone. Met deze app sta je gemakkelijk en op een veilige manier in contact met onze apotheek. Je krijgt waar en wanneer je wilt digitale toegang tot onze apotheek. Je persoonlijke gegevens worden uiteraard niet gedeeld met anderen! 
 
 

Van welke voordelen kan je genieten?

Je kan zelf je voorgeschreven medicatie raadplegen! 


- Bestel snel en gemakkelijk jouw medicatie en favoriete cosmetica op basis van je aankoophistoriek
- Je hoeft niet aan te schuiven in de apotheek. Je kan je bestelling aan onze afhaalbalie ophalen
- Je hebt steeds jouw medicatieschema bij de hand
- Je kan tijdens de werkuren chatten met één van ons 
- Je kan meerdere accounts aan elkaar koppelen (bv. alle leden van je gezin)
 
 

Hoe installeer ik deze app?

Makkelijker kan niet... 

1. Installeer de app op je smartphone (via apple store of play store)
2. Meld je aan via Itsme
3. Log in met een emailadres en wachtwoord

 

Koppel meerdere accounts aan elkaar 

https://www.youtube.com/watch?v=XKeDb08oBiA

Vragen? Of hulp nodig bij het installeren ? Kom langs in de apotheek en we helpen je verder! 
 

 

 

Enkele voorbeelden:

 
 
Vb. Jouw moeder is slechtziend en daarom zorg jij voor haar medicatie. Je moeder geeft schriftelijke toestemming via een mandaat in de apotheek. Nu kan jij je eigen account en deze van je moeder beheren.

Vb. Je bent op verplaatsing en je weet niet meer hoeveel pijnstillers je mag innemen. Wij voorzien je via de chat zo snel mogelijk van aangepast, farmaceutisch advies.

Vb. Je hebt afgelopen jaar een zonnecrème aangekocht die je bevalt! Via deze online app kan je gemakkelijk jouw aankoophistoriek raadplegen en vind je deze zonnecrème terug! Deze kan je bestellen en via de afhaalbalie ophalen!
 

 

Wat vinden onze klanten?" Ik vind de app super handig aangezien je uw voorgaande bestellingen kan raadplegen en op basis hiervan nieuwe bestellingen kan plaatsen. Ook als je iets niet via de app hebt besteld, dan komt het product er toch mee in te staan. Ook kan ik zo mijn man langs sturen om mijn bestelling te komen ophalen zonder dat hij kan tegenstribbelen omdat hij de producten niet kent ;)."

Recensie van Christel

 


" Je bestelt via je aankoophistoriek of zoekt een product op en wacht op een bericht dat je bestelling klaar staat. Geen zorgen meer dat een product  niet in voorraad is. Super service!"


Recensie van Faja 

 


" Voor mij is de app praktisch om mijn bestelling te kunnen bundelen, op voorhand te bestellen en zo niets te vergeten!"


Recensie van Els" De app is zeker een meerwaarde. Het maakt alles gemakkelijker. Je kan vanuit thuis verkregen voorschriften doorsturen en je verkrijgt zeer snel een reactie terug! Aanschuiven is niet meer nodig, want je gaat via de afhaalbalie! Een echte aanrader!"


Recensie van Gitte 

 

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze  nieuwe app? Je apotheker staat klaar om jou te helpen! Vraag ons gerust om jou stap voor stap op weg te helpen!