Natuurlijke verzorgingsproducten

Apotheek Sollie heeft een gevarieerd aanbod natuurlijke verzorgingsproducten dat u ook online kunt bestellen. Van balsem tot lichaamsmelk, bij ons vindt u de beste mogelijke bescherming voor uw huid met aandacht voor de natuur.

Bel direct! +32 3 383 09 17Bekijk ons aanbod!

Waarom kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten?

Natuurlijke verzorgingsproducten bevatten kruiden, olies en extracten die goed zijn voor uw huid. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen die door uw lichaam kunnen worden opgenomen en mogelijk nare gevolgen hebben op uw gezondheid. Denk daarbij aan eczeem en irritaties. Echter zijn deze producten ook goed voor het milieu. De natuurlijke ingrediënten worden dan ook geproduceerd zonder synthetische pesticiden en bevatten geen parabenen. Zo wordt het milieu minder belast, zowel tijdens de productie als wanneer u ze gebruikt. Na het wassen komen uw verzorgingsproducten en de stoffen die ze bevatten namelijk terecht in het afvalwater. Bij natuurlijke verzorgingsproducten zijn de ingrediënten biologisch afbreekbaar en vormen ze geen gevaar. Kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten kent dus heel wat voordelen.

Kies het beste voor uw huid en het milieu

Wilt u ook uw huid en het milieu de beste zorg geven? Bestel dan uw natuurlijke verzorgingsproducten bij Apotheek Sollie. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten voor het gezicht en het lichaam, waaronder producten met natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke stoffen. Bekijk bijvoorbeeld het gamma van Weleda, de Zwitserse farmaceut die natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten levert.

Bestel uw producten online of in de apotheek

Heeft u de gewenste producten gevonden in ons aanbod? Dan bestelt u deze snel en veilig online. U ontvangt ze dan spoedig thuis. Online geniet u trouwens bij veel producten van 10% korting. Heeft u nog vragen? Stel ze telefonisch op  +32 3 383 09 17 of bezoek de apotheek in Zoersel.

Bekijk ook eens

Darphin apotheek | Etixx apotheek