Vicky Van Camp

Functie
  • Apotheker Adjunct
 
Opleiding
  • Master in Farmaceutische Zorg
  • Erkende opleidingen georganiseerd door het Instituut voor Permanente Studie voor Apothekers

 

Functieomschrijving

In april 2016 vervoegde ik het team van apotheek Sollie. Ooit deed ik hier mijn stage en keerde na 10 jaar terug naar deze "roots". In vriendenboekjes schreef ik vroeger al dat ik later apotheker zou worden en dat is nu ook het liefste wat ik doe. Mensen met raad en daad bijstaan is trouwens de kerntaak van ons beroep.

Gaat het om een geneesmiddel, een ziekte, iets voor je kinderen, je huisdier of je gemoed. We proberen met gans het team ruimer te denken en geven je gepast advies, want dat is nu net wat er toe doet.

Mijn 'persoonlijke' interesses rijken verder dan geneesmiddelen alleen. Is er een interessante opleiding, ik rijd er heen. Yoga, shiatsu en orthomoleculaire gezondheid zijn mij daarom ook niet vreemd. Ik heb een groot hart voor mensen en probeer onze patiënten dan ook te helpen, bij eender welk gezondheidsprobleem.

Samenwerken met collega's dat is één, maar wij durven bij Sollie ook na te denken over een ruimer aanbod over de grenzen van de apotheek heen. Een multidisciplinaire aanpak met andere zorgverstrekkers is dé toekomst, daar sleutelen we graag aan mee.

Als zorgregioverantwoordelijke plan ik samen met andere artsen en apothekers het nodige overleg, bouwen we aan een zorgzaam gezondheidslandschap, dàt is de weg.

Onze nieuwsbrief wordt ook door mij neergepend.

Kortom, bij Apotheek Sollie werken stuk voor stuk gedreven mensen!

U wordt verwend.

 

Contact
  • 03/383.09.17
  • vicky.vancamp@apotheeksollie.be