Sollie's Selection

Sollie's Selection
Ontdek onze eigen selectie voedingssupplementen. Deze zorgvuldig geselecteerde preparaten worden door ons uitgekozen omwille van hun unieke samenstelling en wetenschappelijk onderbouwde doeltreffendheid. Ontdek ons aanbod!
 


ONZE SELECTIE

 


MAGNESIUM COMPLEX


 Dit complex bevat een unieke samenstelling goed opneembaar, hoog geconcentreerde magnesium in combinatie met een uitgebalanceerd vitamine B complex. Magnesium wordt gebruikt voor de instandhouding van normale botten en tanden, chronische stressvermoeidheidsoepele spieren, krampen....

 

 

 

 BLAASCOMFORT

Een unieke combinatie van 3 bestanddelen: Cranberry (veenbesextract), D-mannose, hoog gedoseerd pre- en probiotica. Deze formule kan zowel preventief als bij opkomende klachten worden gebruikt. Dit complex zorgt ervoor dat de bacteriën zich niet aan de urinewegen kunnen vasthechten. Bovendien zorgen de pre- en probiotica voor het herstel van een normale flora ter hoogte van de urinewegen.
 
 

SLAAP EN ONTSPANNING


Deze bevat 3 natuurlijke componenten voor een ontspannen gevoel en betere slaap. Dit complex zorgt voor het verminderen van een gejaagd gevoel. Het inslapen zal volgen en de kwaliteit van je slaap verbetert.

 DARMHERSTEL

Dit complex is een probiotisch supplement op basis van Saccharomyces Boulardii voor de behandeling van  diarree . Deze kan zowel bij kinderen als bij volwassenen worden gebruikt. Zeer nuttig om mee te nemen op vakantie of preventief bij het nemen van een antibioticum . De gelulen zijn lactosevrij .


Boost je weerstand met VITAMINE D, C en ZINK


De  Sollie's Selection  supplementen bevatten ook 3 verschillende preparaten voor je immuniteit een boost te geven, namelijk  Vitamine D3 ,  Vitamine C  en Zink. Ben je regelmatig ziek? Dan zijn deze supplementen iets voor jou! 
 

 Wilt u een immuniteitscomplex? Dan is dit iets voor jou! Dit complex bestaat uit 4 natuurlijke ingrediënten (echinacea, propolis, kattenklauw en vit c) en kan zowel behandelend als preventief gebruikt worden. Dit vanaf een leeftijd van 12 jaar.
.


Andere...

 

 

Heb je vragen? Kom gerust langs voor verder advies!