Nieuw: Bacterelax en Librestil

Nieuw: Bacterelax en Librestil

Bacterelax

Bacterelax is een unieke combinatie van saffraan, goede bacteriën, vitamines B & D en magnesium. Een effectieve combinatie om stemmingsstoornissen te bestrijden.

Geschikt voor iedereen die zich extreem vermoeid voelt, prikkelbaar is, neerslachtig, emotioneel instabiel, mentale onrust ervaart, zich in een stressvolle situatie bevindt...

De eerste positieve resultaten zijn er in principe al na 15 dagen gebruik, maar voor een optimaal effect wordt aanbevolen Bacterelax ten minste twee maanden te nemen. Bacterelax wordt uitstekend verdragen en er zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend.

Het supplement is gluten- en lactosevrij en mag genomen worden vanaf 6 jaar. Niet innemen tijdens de zwangerschap.

 

 

"Er zijn meer en meer studies die aantonen dat er een verband bestaat tussen darmbacteriën en mentale gezondheid. Als  darmbacteriën niet in een optimaal evenwicht aanwezig zijn, kan dit gevolgen hebben op hoe je je voelt. Daarom bevat Bacterelax twee darmbacteriën , die gekend zijn voor een positieve invloed op je mentale welzijn. "

 

Probeer hier Bacterelax

 

Librestil


Librestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit. Met haar 3 krachtige componenten in een innovatieve duocapsule, helpt Librestil je bij spanning en (mentale) vermoeidheid. Het geeft je energie en mentale rust! Librestil bevat Lavendel, Ashwaganda en vitamine B6. 
 

Lavandel wordt al eeuwenlang gebruikt als relaxerende plant. Ze krijgt ontspannende eigenschappen toegeschreven en draagt bij tot kalmte in je leven.

Ashwagandha is een adaptogeen, gunstig voor een goed mentaal evenwicht en meer energie. 

Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. 

Je neemt  's morgens 1 tablet bij het ontbijt. Je ervaart effect na 10 dagen. Na 2 maanden is het maximale effect bereikt.

Probeer hier Librestil

 

Heb je bijkomende vragen?
Spreek ons aan in de apotheek en we helpen je graag verder! 

Gerelateerde producten

Bacterelax Caps 30
-10%

Bacterelax Caps 30

€ 29,95
€ 26,95
Librestil Duocaps  30
-10%

Librestil Duocaps 30

€ 22,95
€ 20,65