Monique "Mick" de Beukelaar

Monique  "Mick" de Beukelaar
Functie
Apotheker Adjunct

 

 Opleiding

  • Master in de Farmaceutische Zorg
  • Dermato-cosmetische wetenschappen VUB
  • Professioneel industriële opleidingen : oncologie,anaesthesie,pneumologie,virologie,cardio-vasculaire pathologie ( Wellome,Gsk,Aspen Pharma ) .
  • Erkende opleidingen georganiseerd door het Instituut voor Permanente Studie voor Apothekers                                                                                                                                                                                                                                                                     

Functieomschrijving

Na jaren in de farmaceutische  industrie gewerkt te hebben ,op verschillende levels en departementen ,keer ik terug naar mijn roots .Door mijn kliniek ervaringen en mijn dagelijkse contacten met artsen ,weet ik dat de dialoog arts-patient zeer belangrijk  is en mijn taak als apotheker erin bestaat ,met de perfecte vertaling naar zorg en begeleiding ,deze dialoog te ondersteunen .

Deze opdracht kan vandaag alleen nog gebeuren in een hoogtechnologische omgeving ,de apotheek van morgen Pharma 2.0, met internet,online shop,robotisering  .Deze geest vind ik terug bij Apotheek Sollie . Wat echter nog altijd het grootste succes uitmaakt in de weg naar genezing en zorg op maat voor onze patienten, zijn de persoonlijke contacten en de professionele luistervaardigheid van het ganse team .

Al deze kwaliteiten zijn zeker aanwezig bij apotheek Sollie en motiveren mij om dagelijks het partnerschap tussen patient en arts , farmaceutisch te ondersteunen.