CAUDALIE

Cosmetica met actieve bestandsdelen van de wijnstok en zonder parabenen, dat is waar de Caudalie producten voor staan. Bij Apotheek Caudalie kunt u eenvoudig uw vertrouwde Caudalie verzorging online kopen. Natuurlijk bent u ook steeds welkom in de apotheek voor advies voor uw aankoop. Lees verder en ontdek meer over wat de producten van Caudalie zo uniek maakt.

Waarom kiezen voor Caudalie producten?  

In ons aanbod u een verscheidenheid van Caudalie producten die u zowel online als in de apotheek kunt kopen. Caudalie is in de wereld van de huidverzorging een grote naam. Het merk won zijn faam dan ook in 1995 met zijn eerste lijn van producten op basis van druivenpitten met krachtige antioxidanten, met name de polyfenolen. Deze polyfenolen hebben een dubbele werking: ze beschermen de huid tegen oxidatie, de oorzaak van rimpels, en houden uw huid stevig door middel van hyaluronzuur. Dit maakt de producten een uitstekende keuze op gebied van huidverzorging en gelaatverzorging.

Ruime keuze in het aanbod van onze apotheek

Dankzij hun uitstekende verzorging en bescherming, hebben de producten van duit Franse merk hun plaats in het aanbod van onze aanbod meer dan verdiend. Daarom vindt u bij ons ook tientallen Caudalie verzorgingsproducten die u online kunt kopen. Van een zachte peeling op basis van bruinesuikerkristallen en vier plantaardige oliën tot een voedende crème die de barrièrefunctie van de huid herstelt.

Bestel online en geniet van onze korting!

Weet u precies welke producten van het merk u wenst? Dat kunt u uw Caudalie producten eenvoudig online kopen. Filter eenvoudig online door het assortiment en ga over tot kopen indien het product voorradig is. Als u beslist online te kopen, geniet u bij onze apotheek van 10% korting en gratis levering vanaf €40. Uiteraard bent u ook welkom in onze apotheek, waar we u graag adviseren over de verschillende producten van Caudalie in het aanbod. Heeft u in de tussentijd nog vragen? Bel dan +32 3 383 09 17.

Er zijn momenteel geen producten voor dit merk gepubliceerd.