Vinoclean caudalie

Vinoclean caudalie

 

 

 

 

1. Reinigende mousse


Deze kristalheldere lotion verandert in een weelderig en luchtig schuim om de huid te verwennen in een cocon van zachtheid.

Haar geur van fleur de vigne vermengt bloemige noten van roos, wit hout, watermeloen, viooltjes en roze peper.

 

Hoe breng je een reinigende mousse?

1. Zonder met de flacon te schudden, twee pompjes van het reinigingsschuim in de palm van de hand nemen.
2. Aanbrengen op de vochtige huid, met de ogen gesloten, en in ronddraaiende bewegingen inmasseren op het hele gezicht en niet te vergeten de hals.
3. Overvloedig spoelen met water.
 

2. Reinigende verzorgingsolie


De Reinigende Verzorgingsolie is een mix van voedende plantaardige oliën 100% van natuurlijke oorsprong!

Deze cleane en vegan formule, doeltreffend op alle soorten make-up, inclusief waterproof, verwijdert make-up in alle zachtheid van het gezicht, de ogen en de lippen.

Deze verzorgingsolie voedt en reinigt en ontdoet de huid van alle onzuiverheden terwijl ze zorgt voor mooie wimpers dankzij de ricinusolie.

 

De olietextuur verandert in melk bij contact met water voor snel en gemakkelijk afspoelen zonder een vettig laagje op de huid achter te laten.

 

3. Amandelmelk


De reinigende amandelmelk reinigt en verwijdert in alle zachtheid make-up van ogen en gelaat, zelfs de gevoeligste. Verrijkt met voedende zoete amandelolie, kalmerend korenbloemwater en antioxiderende polyfenolen, beschermt zij de huid tegen uitdroging. De huid is gehydrateerd, zichtbaar zuiverder, zacht en comfortabel.
 

Hoe gebruik ik een reinigende melk?

1. 3 pompjes Reinigingsmelk in de palm van uw hand nemen of op een wattenschijfje.
2. Breng aan op een droge huid en masseer het volledige gelaat, met gesloten ogen, en de hals met cirkelvormige bewegingen.
3. Verwijder het overtollige product met een wattenschijfje

 

4. Hydraterende tonic lotion

Een essentiële stap in het perfect verwijderen van make-up, de Hydraterende Tonic Lotion verwijdert de laatste onzuiverheden en sporen van make-up, terwijl ze tegelijk de huid tonifieert. De kalmerende en hydraterende Vinolevure gecombineerd met matmakend biologisch rozenwater maakt de huid fris, zuiver, comfortabel en klaar om ten volle te genieten van de verzorgingen.

 Op een gereinigde huid met het watje over het hele gezicht glijden, zonder de hals te vergeten. Zonder spoelen.

5. Micellair water 


Het Micellair Water bestaat voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten. Deze reinigt en verwijdert make-up in één beweging van het gezicht en de ogen. Het natuurlijk evenwicht van de huid wordt gerespecteerd. Deze verzorging boordevol bio druivenwater hydrateert en kalmeert de huid, zelfs de gevoeligste. Dankzij de hydratatie is de huid zuiver, zacht en comfortabel.

 

 
ONZE TIP
 

U bent moe en komt in de verleiding om de stap van make-up verwijderen over te slaan ?? Slecht idee! We hebben een kleine mixologietip die u zou moeten bevallen en u vooral tijd zou moeten besparen. 

Meng een pompje Reinigingsschuim met drie pompjes Reinigende Verzorgingsolie om reiniging en make-up verwijderen te combineren. U zult zien dat deze ongelooflijke textuur u bovendien het gevoel geeft dat u op een wolkje zit! ??