ImmuniWill en Cogniton Focus

ImmuniWill en Cogniton Focus

ImmuniWill is een voedingssupplement voor de weerstand op basis van 5 natuurlijke elementen acerola, bloedsinaasappel, vlierbes, zink en vitamine D3. 

 

Acerola en bloedsinaasappel zijn een natuurlijke bron van vitamine C. Vlierbessen helpen ons te beschermen tegen kleine aandoeningen zoals een verkoudheid, de hoest of keelpijn.Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en speelt een rol in het proces van celdeling. De vitamine D3 is voldoende gedoseerd, zodat je deze niet nog extra moet bijnemen!
 

 

Probeer het hier

 

Dit is de klassieke Cogniton-formule, die een combinatie bevat van Ginkgo Biloba en Fosfatidylserine. Deze twee ingrediënten verbeteren het geheugen en de concentratie. Zowel de duur als de kwaliteit van de concentratie worden bevorderd. 

Probeer het hier

 

De nieuwste versie van Cogniton focus bevat nog steeds ginkgo biloba en fosfatidylserine, maar ze worden beter geabsorbeerd en hebben een langere werking. Cogniton focus LA bevat ook zink en vitamine B12. Deze stoffen zijn nuttig voor de werking van jouw hersenen.

Probeer het hier

 

Cogniton plus energy LA is geschikt voor studenten en actieve mensen die hun concentratievermogen op peil willen houden om goed te presteren in tijden van stress en drukke schema’s. Denk aan examens of een drukke periode op het werk. Daartoe zijn ingrediënten toegevoegd om de energie op peil te houden en vermoeidheid te helpen verminderen.

Probeer het hier