Handverzorging en nagels

Handverzorging en nagels
 

DE BASIS :

*niet meer nagelbijten
* regelmatig de handen wassen 
* nagelriemen verzorgen
* nagels vijlen ipv knippen! Door nagels te knippen gaan ze sneller afbreken of inscheuren! Je gebruikt best een glazen of roestvrijstalen vijl, deze zijn goed schoon te maken. 
* wondjes en ontstekingen verzorgen 
* beschermen tegen schadelijke factoren van buitenaf (zon, koude, wind...)

 

Nagelolie Breng regelmatig een nagelolie aan. Een goede nagelolie houdt de natuurlijke nagel sterk, soepel en houdt de huid gevoed. Ook als je kunstnagels of gellak draagt is het erg belangrijk dat je je nagels blijft verzorgen met een nagelolie! 

* klik op de foto voor meer info

 

Talika Nail regenerator serum is een natuurlijk product dat gebroken, gedehydrateerde en gespleten nagels en beschadigde randen herstelt. 

-de nagels zijn 3 maal sterker.
-nagel en nagelrand zijn met 300% verbeterd
-de groei is verhoogd met 20%
- gedurende 1 maand 1x/dag aanbrengen en daarna wekelijks 

 

HandcrèmeBuiten een goede nagelolie is een goede handcrème ook belangrijk! Doordat we onze handen af en toe afbeulen, moeten we deze in een goede conditie houden! De huid op de bovenkant van de handen komt overeen met de huid rond je gezicht. Je verzorgt je gezicht, waarom je handen dan niet? Een handcrème met een SPF is ook aan te raden om pigmentatie en huidveroudering te voorkomen!
 

* klik op de foto voor meer info

 

ScrubBreng één keer per week een goede handscrub aan. Scrub verwijdert dode huidcellen en velletjes. Door regelmatig te scrubben, hou je de huid soepel en jong. Door het inmasseren van de scrub, stimuleer je ook de bloedsomloop. Dit houdt de huid gezond en kan helpen om de pijn aan de handen (door bijvoorbeeld) de koude te voorkomen. Deze scrub van umami is verkrijgbaar in 4 verschillende geuren.
 

* klik op de foto voor meer info

 

Nagels vijlen 

Leg vijlen op alle plekken die je kunt bedenken bijvoorbeeld in de auto, in je handtas en badkamer. Zo heb je altijd een vijl bij de hand en ben je minder snel geneigd om een ingescheurde nagel weg te scheuren of te bijten! 

* klik op de foto voor meer info

 

Helaas komen wondjes rond de nagels wel eens voor bv. door een velletje weg te trekken. Elk wondje kan gaan ontsteken. We raden daarom aan om het wondje te spoelen onder de kraan, goed te drogen en te ontsmetten met een geschikt ontsmettingsmiddel (bv. Cedium spray,  Ducray diaseptyl spray...)

Gerelateerde producten

Widmer Hand Balsem Uv10 Parf 75ml
-10%

Widmer Hand Balsem Uv10 Parf 75ml

€ 8,91
€ 8,02
Umami Sweet Spices Vanille&saffraan Body Scr.250ml
-10%

Umami Sweet Spices Vanille&saffraan Body Scr.250ml

€ 20,00
€ 18,00
VITRY CLASSIC VIJL GLAS 16CM 1073C
-10%

VITRY CLASSIC VIJL GLAS 16CM 1073C

€ 12,91
€ 11,62