Fillerina

Fillerina

Fillerina®
dermo-cosmetische fillerbehandeling  

Nieuw in de apotheek!! Fillerina®, 14 dagen kuur met rimpelopvullend effect tot 4 maanden. Een dermo-cosmetische fillerbehandeling, bestemd voor thuisgebruik. Fillerina® is de eerste generatie van fillers en verstevigende behandelingen zonder injecties. Het product ontleent zijn naam aan het opvullende mechanisme voor de rimpels.  

Dermo-cosmetische filler
Fillerina® maakt gebruik van specifieke hyaluronzuren van verschillend moleculair gewicht voor het opvullen op verschillende niveaus van expressielijnen, ouderdomsrimpels, microreliëf en zones van het gezicht die onderhevig zijn aan verslapping zoals jukbeenderen, het lipoppervlak en de contouren bij een ovaal gelaat. Net zoals de fillerbehandelingen met hyaluronzuren in de cosmetische geneeskunde, is het doel van Fillerina® zoveel mogelijk hyaluronzuren zo diep mogelijk in het huidweefsel te laten doordringen. De hyaluronzuren, in verbinding met water, vullen de opvallendste en diepste rimpels en bevorderen het opvullen van de jukbeenderen en lippen. Wanneer de huid veroudert, vermindert de hoeveelheid aan hyaluronzuren en veroorzaakt daardoor onvolkomenheden zoals ouderdomsrimpels, expressielijnen en verlies van volume vooral ter hoogte van de jukbeenderen, wangen en lippen. Fillerina® producten bevatten zes verschillende hyaluronzuurmoleculen met variërende moleculaire massa en grootte die verbonden worden door een specifieke drager en bijzonder effectief zijn in het penetreren van de lagen van de huid. Op die manier worden de weefsels snel en mooi opgevuld en extra verstevigd.
 

 

"Fillerina®, dé eerste fillerbehandeling voor thuisgebruik zonder injecties"

 

Verschillende doseringen

De fillerbehandelingen van Fillerina® bestaan in drie verschillende concentraties om zo de meest efficiënte en geschikte behandeling te kunnen bieden voor de conditie van de huid en het huidweefsel van het gezicht en de hals. Kies voor de graad die het meest geschikt is voor de zone die je wil behandelen.

GRAAD 1: oppervlakkige ouderdomsrimpels en expressielijnen, zichtbaar microreliëf en tekenen van huidverslapping, voornamelijk rond de jukbeenderen en de lippen.

GRAAD 2: zichtbare ouderdomsrimpels en expressielijnen, opvallend, oneffen microreliëf, zones met zichtbare huidverslapping, vooral rond de jukbeenderen en lippen.

GRAAD 3: diepe ouderdomsrimpels en expressielijnen,zeer opvallend, oneffen microreliëf en sterke huidverslapping, voornamelijk rond de jukbeenderen en de lippen.
  

Behandelingen

Fillerina-koffer
14 dagen kuur met effect tot 4 maanden


De behandeling bestaat uit een gel filler (Fillerina® 1) met een hoog gehalte aan onmiddellijk absorberende hyaluronzuren en de voedende film (Fillerina® 2), die na de gel dient te worden aangebracht.

Fillerina®-koffer bevat: 14 dosissen gel filler, 14 dosissen voedende film en 2 precisie-applicatoren

BEKIJK DE VIDEO HIER

*Om de werking van het preparaat te bevorderen, wordt het aangeraden om twee glazen water te drinken vooraleer de Fillerina Gel aan te brengen. De actieve bestanddelen in Fillerina gel hebben namelijk voldoende vocht nodig om hun rimpelopvullend effect zo maximaal mogelijk uit te oefenen.

*14 opeenvolgende dagen: 2 ml gel filler  (Fillerina® 1) aanbrengen op rimpels en de zones die extra verstevigd moeten worden (jukbeenderen en lippen)  met de speciale applicator, niet inmasseren. *10 minuten laten inwerken *na het aanbrengen van de gel filler, is het aangeraden om gezichtbewegingen tot een minimum te beperken door bijvoorbeeld rustig te gaan liggen, zodat de filler op de te behandelde zones kan inwerken.
*trek 1 à 2 ml van de voedende film (Fillerina® 2) op met de speciale applicator en breng het aan op het ganse gezicht en de hals. De voedende laag hydrateert en voedt uw huid voldoende en zorgt ervoor dat de filler toepassing uw gezicht en hals een maximum aan comfort bezorgt. Opm.:De voedende film is dikker dan de gel en zal meer tijd zal wel meer tijd nodig hebben om opgezogen te worden.
*Spoel de applicatoren in lauw water zodat er geen product achterblijft.

FILLERINA®

DAGELIJKSE (NA)BEHANDELINGEN voor een optimaal resultaat  

Fillerina® dagcreme - Fillerina® nachtcreme - Fillerina®oog/lipcreme beschikbaar in 3 concentraties: graad 1 tot 3

Fillerina® dagelijkse behandelingen, die een lagere concentratie aan hyaluronzuren bevatten, zijn ook beschikbaar in drie concentraties. Graad 1,2 of 3 kies je afhankelijk van de ernst van de rimpels of huidverslapping.  Zowel de dagcreme, de nachtcreme als de oog-en lipcreme zijn bedoeld om dagelijks te gebruiken afzonderlijk of in combinatie met andere Fillerina® producten.
Door de dagelijkse Fillerina® cremes te gebruiken verleng je het effect van de 14-daagse fillerkuur tot 4 maanden.

Gerelateerde producten

Fillerina Dagcreme Graad 1 Tube 50ml
-20%

Fillerina Dagcreme Graad 1 Tube 50ml

€ 47,00
€ 37,60
Fillerina Nachtcr Graad 1 Tube 50ml
-20%

Fillerina Nachtcr Graad 1 Tube 50ml

€ 59,00
€ 47,20
Fillerina Fillerbehandeling Graad 1 2x30ml
-20%

Fillerina Fillerbehandeling Graad 1 2x30ml

€ 81,00
€ 64,80
Fillerina Cr Contour Oog Lip Graad 1 Tube 15ml
-20%

Fillerina Cr Contour Oog Lip Graad 1 Tube 15ml

€ 37,99
€ 30,40
Fillerina Fillerbehandeling Graad 2 2x30ml
-20%

Fillerina Fillerbehandeling Graad 2 2x30ml

€ 93,00
€ 74,40
Fillerina Fillerbehandeling Graad 3 2x30ml
-20%

Fillerina Fillerbehandeling Graad 3 2x30ml

€ 102,00
€ 81,60